دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با فرماندار زرندیه و رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه

توسعه فعالیت های دانشکده ساوه در راستای پیشبرد اهداف نظام سلامت استان مرکزی

۰۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۷ کد : ۴۴۹۷۳ اخبار اصلی
در نشستی با حضور دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، ابوالقاسم مهری فرماندار زرندیه، دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده ساوه و مسئولین دانشگاه مسائل پیش رو در خصوص توسعه فعالیت های دانشکده علوم پزشکی ساوه بررسی شد.
توسعه فعالیت های دانشکده ساوه در راستای پیشبرد اهداف نظام سلامت استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، در این دیدار مقرر شد، در صورت آماده سازی زیرساخت ها و بودجه مورد نیاز، مراحل اولیه و پیگیری صدور مجوز، جهت افزایش فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشکده ساوه انجام شود.
گفتنی است در این نشست در رابطه با چگونگی رفع چالش ها و مشکلات تامین منابع فیزیکی و مالی این طرح، بحث و تبادل نظر شد.

کلید واژه ها: صدور مجوز دانشکده پزشکی ساوه دانشکده علوم پزشکی ساوه زرندیه فرماندار زرندیه رئیس دانشگاه