با هدف هم اندیشی و بررسی مشکلات: نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با معاون و مدیران غذا و دارو

۱۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۳۹ کد : ۴۵۰۳۷ اخبار اصلی
معاون و مدیران غذا و دارو با هدف هم اندیشی و بررسی چالش ها و مشکلات این حوزه با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک دیدار کردند.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این دیدار، بر لزوم بهره‌برداری از ایده‌ها و تجارب موفق دانشگاه‌ها در مدیریت بخش‌های مختلف حوزه سلامت به ویژه حل چالش های حقوقی اشاره و بیان کرد: برگزاری نشست های این چنینی باید با هدف به اشتراک گذاشتن تجربیات موفق و بررسی ظرفیت، توان و برنامه‌ریزی در جهت مدیریت اهداف تشکیل شود.
وی اقدامات دانشگاه علوم پزشکی اراک را در حوزه‌های مختلف درخور توجه دانست و افزود: لازمه پیشبرد موفق اقدامات در حوزه های مختلف به ویژه در معاونت غذا و دارو‌، داشتن برنامه ریزی منسجم برای تامین داروها و فرآورده های تولیدی و غذایی است.
دکتر یادگاری معاون غذا و دارو در این نشست، ضمن ارائه عملکرد مدیریت های مختلف غذا و دارو، به بیان ظرفیت ها و پتانسیل های موجود و همچنین چالش ها و مشکلات فنی، بهداشتی و قانونی ارائه کرد و نکات لازم را به منظور دستیابی به عملکرد بهینه و توسعه سلامت مردم در دو حوزه مهم غذا و دارو پرداخت.

کلید واژه ها: غذا و دارو معاونت غذا و دارو گزارش عملکرد مشکلات و موانع ظرفیت های معاونت غذا و دارو