رشته MBBS دانشگاه علوم پزشکی اراک، در WHO، ثبت جهانی شد

۱۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۵۲ کد : ۴۵۰۴۲ اخبار اصلی
مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک، گفت: اضافه شدن رشته MBBS به لیست رشته های مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی اراک در وبسایت WHO منجر به ثبت و تایید جهانی این رشته شد.
رشته MBBS دانشگاه علوم پزشکی اراک، در WHO، ثبت جهانی شد

به‌ گزارش وب دا مرکزی، دکتر همتا افزود: با پیگیری های رئیس دانشگاه و تلاش های واحد امور بین الملل، در سال گذشته رشته MBBS (لیسانس پزشکی) که یکی از پرطرفدارترین رشته ها در خاورمیانه است، برای تحصیل دانشجویان بین الملل از وزارت متبوع مجوزهای لازم را اخذ و اولین سری دانشجویان متقاضی تحصیل در این رشته وارد دانشگاه شدند.
وی بیان کرد: پس از پیگیری های جدی در دو سال اخیر، موفق به ثبت این رشته در WHO شده ایم که منجر به تاییدیه جهانی این رشته در دانشگاه علوم پزشکی اراک شده است که با ثبت جهانی رشته MBBS، قطعاً با استقبال بیش از پیش جامعه بین الملل از این رشته در دانشگاه رو به رو خواهیم شد.
وی همچنین با اشاره به افزایش ظرفیت ها و تنوع پذیرش دانشجویان خارجی در این دانشگاه، عنوان کرد: اخذ این مجوز موجب جذب بیشتر دانشجویان MBBS در دانشگاه علوم پزشکی اراک خواهد شد.
لازم به ذکر است؛ آخرین اخذ تاییدیه دانشگاه علوم پزشکی اراک در WHO، مختص به رشته پزشکی عمومی در سال ۱۹۸۹ بوده است.

کلید واژه ها: لیسانس پزشکی رشته MBBS who اخذ تادییه از WHO دانشجویان بین الملل MBBS