برگزاری جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور دکتر امانی رییس دانشگاه، معاونین و مدیران مربوطه

تصمیمات مهم در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۰ کد : ۴۵۱۴۱ اخبار اصلی
در جلسه اخیر هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک که امروز برگزار شد، تصمیمات مهمی در راستای ارتقاء سطح سلامت استان اتخاذ شد.
تصمیمات مهم در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک

مهم‌ترین محورهای این جلسه عبارتند از:

تهدیدات بهداشتی: ارائه گزارش از اقدامات انجام شده جهت مقابله با بیماری تب دنگی، از جمله برگزاری کلاس‌های آموزشی، تله‌گذاری برای پشه آئدس و خوشبختانه عدم مشاهده موردی از این بیماری در استان.

ایمنی‌سازی کودکان: بررسی پیشرفت واکسیناسیون پنتاوالان و پنوموکوک در استان و برنامه‌ریزی جهت افزایش پوشش واکسیناسیون.

آمادگی برای اربعین حسینی: برنامه‌ریزی دقیق برای اعزام نیروهای اورژانس و کادر بهداشت و درمان به مرزها و ارائه خدمات بهداشتی به زائران اربعین، همچنین پیگیری مسائل بهداشتی موکب‌ها در سطح شهر و استان.

توسعه زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی: تامین فضای مورد نیاز برای معاونت‌های آموزش و پژوهش به منظور ارتقای سطح علمی و پژوهشی دانشگاه و تولید دانش در حوزه سلامت.

تامین ایمنی مواد شیمیایی: پیگیری انتقال انبار مواد شیمیایی معاونت غذا و دارو به مکان جدید

حمایت از اقشار آسیب‌پذیر: پیگیری مسائل مربوط به موسسات خیریه سلامت و حمایت از آن‌ها جهت ارائه خدمات بهتر به نیازمندان.

توجه به دانشجویان بین‌المللی: پیگیری مجدد مسائل دانشجویان بین‌الملل و بهبود شرایط تحصیل و زندگی آن‌ها در استان.

ارتقای خدمات پرستاری: ارائه گزارش از عملکرد دفتر پرستاری و برگزاری مراسم ترویج تغذیه با شیر مادر به منظور ارتقای سلامت مادران و نوزادان.

قدردانی از کادر درمان: برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم بزرگداشت روز پزشک در پایان ماه صفر به منظور قدردانی از زحمات کادر درمان.

دکتر امانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، با تاکید بر اهمیت این تصمیمات، بر لزوم تلاش مضاعف همه همکاران برای اجرای آن‌ها تاکید کرد.

کلید واژه ها: هیئت رئیسه جلسه هیئت رئیسه دانشگاه اربعین حسینی واکسیناسیون معاونت آموزشی