مشاور امور بانوان و خانواده نماینده ولی فقیه در استان: بیمارستان زنان و زایمان با ساختار جدید از نیازهای مهم مردم استان بود.

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۳ کد : ۴۵۱۸۰ اخبار اصلی
جواهری، در حاشیه بازدید از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان مجتمع آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع)، با بیان اینکه احداث بیمارستان زنان و زایمان با ساختار جدید، در استان مرکزی ضرورت داشت، لبخند رضایت مادران، بیماران و کادر درمان از احداث و خدمات ارائه شده در این بیمارستان را ذخیره ای برای آخرت عنوان کرد.

جواهری، از کار خداپسندانه خانواده خیر محترم رضایی آشتیانی و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی سلامت استان که برای احداث این مرکز گام برداشتند قدردانی کرد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک بیمارستان سینا رضایی آشتیانی بیمارستان زنان و زایمان بیمارستان امیرالمومنین مشاور امور بانوان و خانواده نماینده ولی فقیه در استان