بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان مهر خنداب +فیلم

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۸ کد : ۴۵۱۸۱ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به همراه رئیس شبکه بهداشت و درمان خنداب از بیمارستان مهر بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان مهر خنداب +فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در بازدید از بیمارستان مهر خنداب، از بخش‌ های مختلف این بیمارستان بازدید و در جریان مسائل و مشکلات پیش روی کارکنان، مراجعه کنندگان و بیماران قرار گرفت.
وی ضمن تقدیر از پرسنل و پزشکان شاغل در این بیمارستان، بررسی مسائل و مشکلات، کمبود‌ها و نقاط ضعف و قوت این مجموعه در جهت پیشبرد هر چه بهتر خدمت رسانی به مراجعین را از اهداف این بازدید دانست.
رئیس دانشگاه از بخش‌ های مختلف این بیمارستان اعم از درمانگاه، اورژانس و … بازدید و ضمن گفتگو با بیماران مراجعه کننده میزان کیفیت خدمات ارائه شده را ارزیابی کرد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بیمارستان مهر خنداب دانشگاه علوم پزشکی اراک شهرستان خنداب شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنداب خنداب رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر امانی