پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی

۲۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۵ کد : ۴۵۲۸۲ اخبار اصلی
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی

هموطنان عزیز، فعالان پرتلاش حوزه سلامت و اعضای محترم سازمان‌های مردم‌نهاد

۲۲ مردادماه روز تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی، فرصتی ارزشمند است تا از تلاش‌های بی‌وقفه و ایثارگرانه تمامی عزیزانی که در راستای ارتقای سلامت جامعه و بهبود کیفیت زندگی همنوعان خود کوشش می‌کنند، قدردانی کنیم.
سازمان‌های مردم‌نهاد به عنوان بازوان توانمند نظام سلامت، نقش بی‌بدیلی در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا می‌کنند. این سازمان‌ها با اتکا به مشارکت‌های مردمی و دلسوزی اعضای خود، در حوزه‌های مختلف پیشگیری، درمان و توان‌بخشی خدمات ارزنده‌ای ارائه می‌دهند.
دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز همواره در تعامل نزدیک با سازمان‌های مردم‌نهاد بوده و تلاش کرده است تا با ایجاد بستر مناسب، زمینه مشارکت فعال این عزیزان را در تحقق اهداف سلامت فراهم آورد.
در سال‌های اخیر، شاهد همکاری‌های گسترده و مؤثر بین دانشگاه علوم پزشکی اراک و سازمان‌های مردم‌نهاد در مقابله با بیماری‌های واگیردار، ارتقای سواد سلامت، حمایت از بیماران خاص و بسیاری از حوزه‌های دیگر بوده‌ایم؛ این همکاری‌ها نشان از آن دارد که با همدلی و مشارکت همه جانبه می‌توانیم به اهداف والای سلامت دست یابیم.
اینجانب ضمن تبریک به تمامی فعالان حوزه سلامت و اعضای محترم سازمان‌های مردم‌نهاد، از خداوند متعال برای همه شما موفقیت و سلامتی روزافزون مسئلت دارم.

دکتر علیرضا امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک

دوشنبه ۲۲ مرداد ماه ۱۴۰۳

کلید واژه ها: سازمان های مردم نهاد روز تشکل ها مشارکت اجتماعی پیام رئیس دانشگاه دکتر امانی