به منظور خدمت رسانی به زائران اربعین: اولین گروه از دانشگاه علوم پزشکی اراک به مرز مهران اعزام شد

۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۴ کد : ۴۵۳۰۳ اخبار اصلی
به منظور خدمت رسانی به زائران اربعین، اولین گروه سلامت از دانشگاه علوم پزشکی اراک به مرز مهران اعزام شدند.

به گزارش وب دا مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از اعزام اولین گروه سلامت شامل پرستاران این دانشگاه برای خدمت‌رسانی به زائران کربلا در ایام اربعین حسینی خبر داد و گفت: امروز و در مرحله اول، طی مراسمی از ستاد دانشگاه علوم پزشکی اراک، تعدادی از پرستاران دانشگاه با تجهیزات کامل به مرز مهران جهت خدمت رسانی به زائران کربلا اعزام شدند.
دکتر امانی با اشاره به اینکه، ثبت نام نیروهای سلامت جهت اعزام نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، افزود: خدمت به زائرین ابا عبدالله الحسین (ع) افتخار حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک است و خانواده سلامت همانند سال های گذشته در این مسیر معنوی همراه زائران خواهند بود.
لازم به ذکر است؛ اعزام گروه های مختلف حوزه سلامت اعم از پرستاران، آزمایشگاه، کمک پرستار، هوشبری، نیروهای پشتیبان و ... جهت خدمت رسانی به زائران، تا بازه زمانی پایان مردادماه ادامه خواهد داشت.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: مراسم اربعین اعزام پرستاران به مرز مهران خدمت رسانی به اربعین حسینی خدمت رسانی به زائران دانشگاه علوم پزشکی اراک