حرکت کاروان دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی اراک به کربلای معلی

۲۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۱ کد : ۴۵۳۶۰ اخبار اصلی
همزمان با فرا رسیدن ایام اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) کاروان دانشجویان علوم پزشکی اراک عازم سفر معنوی کربلا شدند.
حرکت کاروان دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی اراک به کربلای معلی

به گزارش وب دا مرکزی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک در مراسم بدرقه کاروان دانشجویان دانشگاه به کربلا، از اعزام دو کاروان دانشجویی از این دانشگاه به پیاده‌روی اربعین حسینی خبر داد.
وی اظهار کرد: حدود ۹۰ نفر دانشجو در قالب دو گروه ۴۵ نفره دانشجویان دختر و پسر از ۲۴ مردادماه برای پیاده‌روی اربعین اعزام می‌شوند.
به گفته دکتر بیات، گروه‌ دانشجویان پسر در ۲۴ مرداد و دانشجویان دختر در ۲۵ مردادماه اعزام می شوند و  یکم شهریورماه نیز برای برگشت این دو کاروان در نظر گرفته شده است.

کلیدواژه‌ها: اعزام دانشجو زائران اربعین اربعین حسینی کاروان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک