نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با دو سازمان بیمه گر

۳۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۵۶ کد : ۴۵۴۷۲ اخبار اصلی
مسئولین دو سازمان بیمه سلامت و نیروهای مسلح به منظور تعاملات مشترک و دو جانبه با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک دیدار کردند.
نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با دو سازمان بیمه گر

به گزارش وب دا مرکزی، در راستای تعاملات دو جانبه و مساعدت های مالی، مسئولین دو سازمان بیمه سلامت و نیروهای مسلح با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک دیدار کردند.
دکتر امانی در این دیدارها ضمن قدردانی از همکاری این دو بیمه با دانشگاه گفت: با تسریع و تسهیل در وصول مطالبات دانشگاه از سوی سازمان های بیمه گر، بدون شک پرداخت معوقات پرستاران، پزشکان و نیروهای پشتیبان به روزتر خواهد شد.
 وی ادامه داد: لازم است تا سازمان‌های بیمه‌گر نسبت به تعهدات خود در خصوص پرداخت معوقات به صورت جدی و با برنامه ریزی درست عمل کنند و مساعدت مالی لازم در این زمینه در شرایط خاص دانشگاه بسیار کارگشا خواهد بود.

کلید واژه ها: سازمان های بیمه گر بیمه مطالبات دانشگاه مطالبات مالی پرداختی های پرسنل پرسنل بیمارستان ها پرداختی های بیمه ها مطالبات پرستاران و پرسنل