بازدید سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۰ کد : ۴۵۵۰۴ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق تیم همراه، ضمن بازدید سرزده از بخش های مختلف، از نزدیک بر روند فعالیت ها و ارائه خدمات درمانی در بیمارستان فرهنگ‌خسروانی فراهان نظارت کرد.
بازدید سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان

به گزارش وب دا مرکزی، به منظور بررسی نحوه خدمات رسانی به مراجعین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و‌ تیم همراه از بیمارستان فرهنگ خسروانی بازدید کرد.
دکتر امانی از بخش های مختلف این مرکز، روند ارایه خدمات، توانمندی ها و نیازهای این بیمارستان را مورد بررسی قرار داده و به گفت و گو با مسئولان و کارکنان این مرکز درمانی پرداخت.
در حاشیه این بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از پزشکان، پرستاران و تمامی پرسنلی که در این بیمارستان مشغول به خدمت‌رسانی به بیماران و مراجعان هستند، قدردانی کرد.

کلید واژه ها: بیمارستان فرهنگ خسروانی بازدید از بیمارستان شهرستان فراهان شبکه بهداشت و درما فراهان