آزمون بکارگیری نیروی خدمات شرکتی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

۱۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۶ کد : ۴۵۶۴۰ اخبار اصلی
آزمون بکارگیری نیروی خدمات شرکتی دانشگاه علوم پزشکی اراک به منظور جذب در مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.
آزمون بکارگیری نیروی خدمات شرکتی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

به گزارش وبدا مرکزی، در راستای تحقق عدالت استخدامی در بستری استاندارد و شفاف، آزمون بکارگیری نیروی خدمات شرکتی مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) به منظور تامین بخشی از نیازهای نیروی انسانی دانشگاه، با شرکت ۱۱۷۴ نفر برگزار در مجتمع پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

از تعداد شرکت کننده های حاضر در این آزمون، ۳۴۴ نفر خانم و ۸۳۰ نفر از شرکت کننده ها آقا هستند، که در نهم شهریور ماه سالجاری به منظور جذب نیروی خدمات دانشگاه به رقابت پرداختند.

لازم به ذکر است داوطلبان باید توجه داشته باشند زمان دریافت کارنامه نتایج و مصاحبه از طریق اطلاعیه های مدیریت منابع انسانی در درگاه‌های رسمی دانشگاه علوم پزشکی اراک اطلاع رسانی و اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی نیروهای شرکتی نیروی شرکتی جذب نیروی خدمات بیمارستان ولیعصر دانشگاه علوم پزشکی اراک