ارتقای رتبه علمی ۱۸ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در یکسال گذشته

۱۸ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۷ کد : ۴۵۷۹۴ اخبار اصلی
دبیر هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی اراک از ارتقای ۱۸ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون خبر داد.
ارتقای رتبه علمی ۱۸ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در یکسال گذشته

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر محبوبه خورسندی با اشاره به تسریع روند ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه در چند سال اخیر گفت: در یکسال گذشته از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، ۶ جلسه هیئت ممیزه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شده است.
وی افزود: پس از بررسی پرونده های مطرح شده توسط اعضای هیئت ممیزه با ارتقای رتبه ۱۸ نفر از اساتید دانشگاه موافقت شد که ۱۲ نفر از آنان از استادیاری به دانشیار، ۵ نفر از دانشیار به استاد و یک نفر از مربی به استادیاری ارتقا یافتند.
دبیر هیئت ممیزه دانشگاه در خصوص تعداد اساتید ارتقا یافته به تفکیک هر دانشکده گفت: از نظر آماری بیشترین تعداد ارتقای اساتید به دانشکده پزشکی با ۷ ارتقا اختصاص دارد.
وی در ادامه به ارتقای ۴ نفر از دانشکده‌ علوم پزشکی ساوه، ۵ نفر از دانشکده بهداشت، یک نفر از دانشکده پیراپزشکی و یک نفر از دانشکده پرستاری اشاره کرد.
به گفته دکتر خورسندی در حال حاضر ۳۱۰ نفر عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی اراک مشغول به فعالیت هستند.

کلید واژه ها: هیئت علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک هیئت ممیزی