بازدید شبانه مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان امام سجاد (ع) آشتیان

۲۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۱ کد : ۴۵۸۴۹ اخبار اصلی
دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با همراهی معاونین درمان، بهداشت و توسعه دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاه، با حضور در بخش های مختلف بیمارستان امام سجاد(ع) اعم از اورژانس، تصویربرداری، سی سی یو، داروخانه و … روند درمان و کیفیت خدمات رسانی به بیماران را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.
بازدید شبانه مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان امام سجاد (ع) آشتیان

رئیس و مسئولین دانشگاه در این بازدید ضمن ارزیابی نحوه ارائه خدمات درمانی، از بیماران بستری عیادت کردند و ارائه خدمت در این بیمارستان را مورد ارزیابی و‌ سنجش قرار دادند.
دکتر امانی در این بازدید، بر استفاده از تمامی ظرفیت های موجود در این مرکز درمانی، در جهت تکریم ارباب رجوع و ارتقاء سطح سلامت و افزایش رضایتمندی شهروندان، تاکید کرد.

کلیدواژه‌ها: بیمارستان امام سجاد شهرستان آشتیان بازدید شبانه ارزیابی پاسخگویی به مراجعین رضایتمندی شهروندان