پایش عملکرد مراکز مجموعه دانشگاه

۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۵ کد : ۴۵۹۶۱ اخبار اصلی
اولین جلسه پایش و ارزیابی عملکرد مراکز زیر مجموعه دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شازند آغاز شد.
پایش عملکرد مراکز مجموعه دانشگاه

به گزارش وبدا مرکزی،در راستای سیاست‌های ابلاغی وزارت بهداشت و درمان مبنی بر پایش و ارزیابی از مراکز تابعه دانشگاه‌ها، مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه نیز در ۴ محور اداره نگهداشت، اداره نظارت بر خدمات عمومی، اداره تدارکات و انبارها و اداره رفاه و تربیت بدنی، پایش منتهی به شش ماهه اول سال را آغاز نمود.

اولین جلسه پایش و ارزیابی مراکز تابعه دانشگاه روز  از شبکه بهداشت و درمان شازند صورت گرفت.

روسا و کارشناسان مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی از مراکز زیر مجموعه در محورهای فوق بازدید کردند و براساس چک لیست‌های ارسالی در خردادماه ۱۴۰۳، نسبت به پایش اقدام و در نهایت پس از جلسه جمع بندی، نقاط قوت و نقاط ضعف در کلیه محورها به نظر مدیریت و روسای واحدهای مربوطه مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت.

کلیدواژه‌ها: پایش و ارزیابی ارزیابی امور پشتیبانی تربیت بدنی