دومین جلسه پدافند غیرعامل برگزار شد

تاکید بر ایمن سازی و حفاظت از زیرساخت های دانشگاه

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۹ کد : ۴۶۰۳۶ اخبار اصلی
دومین جلسه پدافند غیرعامل در سالجاری با تاکید بر ایمن سازی و حفاظت از زیر ساخت های دانشگاه برگزار شد.
تاکید بر ایمن سازی و حفاظت از زیرساخت های دانشگاه

به گزارش و ب دا مرکزی، در این جلسه بر تهیه مخزن آب جهت تامین آب مراکز فاقد مخزن جهت تامین آب در شرایط اضطرای در حوزه های بهداشت، درمان و خوابگاه های دانشجویی بحث و تبادل نظر و تامین اعتبارات لازم توسط معاونت توسعه برای تهیه مخازن مراکز واجد اولویت در دستور کار قرار گرفت.
در ادامه جلسه در خصوص برگزاری رزمایش پدافند زیستی در مجتمع دانشجویی پیامبر اعظم (ص) و رزمایش حوادث شیمیایی در شهرستان شازند، رایزنی و بحث شد.
برگزاری جلسه با صنایع استان در راستای تامین اعتبار جهت تکمیل خودروی سیار EOC جهت ارائه خدمات در شرایط بحران و پیگیری پیوست سلامت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی اراک در نزدیکی تالاب میقان از لحاظ زیرساخت های مرکز بهداشت و پایگاه اورژانس از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.
در پایان روند تخصیص اعتبارات پدافند غیرعامل از تملک دارایی ها، عقد تفاهم نامه با سازمان ها و برگزاری دوره های آموزشی با همکاری معاونت آموزشی از طریق مرکز مهارتها طبق چارچوب ابلاغی وزارت بهداشت، مورد بررسی قرار گرفت.

کلید واژه ها: حوزه بهداشت پدافند غیر عامل رزمایش حوادث شیمیایی رزمایش پدافند زیستی