۶۰ درصد مطالبات داروخانه‌های استان مرکزی پرداخت شد

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۶ کد : ۴۶۱۳۸ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۶۰ درصد مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز طرف قرارداد استان مرکزی پرداخت شد.
۶۰ درصد مطالبات داروخانه‌های استان مرکزی پرداخت شد

دکتر علی یادگاری افزود: از هشت ماه طلبی که داروخانه‌های استان مرکزی داشتند، پنج ماه آن پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه، میزان پرداختی مربوط به مطالبات سال گذشته و دی‌ماه سال ۱۴۰۲ است، ادامه داد: مطالبات سال گذشته پرداخت شده و فقط دی ماه سال قبل (سهم ارز) مربوط به سازمان تامین اجتماعی باقیمانده است.
وی تاکید کرد : از ۵ ماه امسال نیز که اسناد مربوطه تحویل شده، ۲ ماه ابتدایی سال به طور کامل پرداخت شده (تامین اجتماعی) و ماه های خرداد، تیر، مرداد و شهریور نیز در آینده پرداخت خواهد شد.
دکتر یادگاری گفت: مطالبات بیمه های سلامت و نیروهای مسلح نیز تا تیرماه سال جاری پرداخت شده اند.
وی افزود: بقیه مطالبات داروخانه‌ها و مراکز طرف قرارداد نیز در آینده ای نزدیک پرداخت می‌شود.
دکتر یادگاری افزود: با توجه به اینکه تامین داروهای مورد نیاز بیماران از اهمیت بسزایی برخوردار است، غذا و دارو از تمام توان و ظرفیت برای پرداخت به موقع مطالبات داروخانه‌ها استفاده می‌کند.

کلیدواژه‌ها: پرداخت مطالبات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک غذا و دارو داروخانه ها مطالبات داروخانه ها