رئیس سازمان اورژانس کشور: پایگاه اورژانس هوایی استان مرکزی از بهترین و مجهزترین پایگاه ها در سراسر کشور است

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۴ کد : ۴۶۱۴۱ اخبار اصلی
رئیس سازمان اوژانس کشور با همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از پایگاه اورژانس هوایی استان مرکزی بازدید کردند.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور به اتفاق دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی و تیم همراه به منظور بررسی وضعیت پایگاه اورژانس هوایی استان مرکزی و بالگرد، از این پایگاه بازدید کردند.
در این بازدید، دکتر میعادفر ضمن تشکر از تلاش های شبانه روزی رئیس و کارکنان اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی گفت: اورژانس هوایی استان مرکزی یکی از بهترین و استانداردترین پایگاه های هوانیروز در سطح کشور است.
 وی افزود: پایگاه اورژانس هوایی استان مرکزی، از نظر تعداد پرواز؛ رکورددار اورژانس هوایی های طرف قرارداد ارگان های نظامی است و همکاری تنگاتنگ کروی پروازی و کادر پزشکی در اورژانس هوایی کشور، نشان از پیشرفت این پایگاه مهم است.
 در پایان این بازدید، بر آمادگی بیشتر و ارائه خدمات سلامت با کیفیت بالاتر، جهت خدمت رسانی به بیماران و مصدومین تاکید شد.

کلیدواژه‌ها: دکتر میعادفر رئیس اورژانس اورژانس هوایی دکتر امانی هوانیروز کادر پزشکی