با حضور رئیس سازمان اورژانس کشور: پایگاه اورژانس ۱۱۵ اصناف اراک افتتاح شد

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۶ کد : ۴۶۱۴۵ اخبار اصلی
پایگاه اورژانس ۱۱۵ اصناف اراک با حضور رئیس سازمان اورژانس کشور و استاندار مرکزی افتتاح شد.
با حضور رئیس سازمان اورژانس کشور: پایگاه اورژانس ۱۱۵ اصناف اراک افتتاح شد

به گزارش وب دا مرکزی، صبح روز چهارشنبه، با حضور دکتر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور، دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی، دکتر نظری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، رئیس اتاق اصناف استان مرکزی و جمعی از مسئولان شهری و دانشگاهی، پایگاه اورژانس ۱۱۵ اصناف اراک افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
این پروژه با مشارکت و همکاری اصناف استان مرکزی، با زیر بنای ۲۰۶ مترمربع و با هزینه کرد ۲ میلیارد تومان، ساخته شده و آماده خدمت رسانی به مردم است.
دکتر میعادفر در حاشیه این افتتاح ضمن قدردانی از مشارکت از اتاق اصناف استان مرکزی در ساخت این پروژه، گفت: با افتتاح این پروژه که تقریبا در مرکز شهر واقع شده است، زمان رسیدن بر بالین بیماران کاهش خواهد یافت و از خیرین خواستاریم با مشارکت در کار ساخت و تجهیز پایگاه‌های اورژانس و بازسازی آمبولانس‌ها کمک رسان مجموعه اورژانس به عنوان خط مقدم تامین سلامت مردم، باشند.

کلیدواژه‌ها: دکتر مخلص الائمه استانداری مرکزی مسئولین شهری دکتر میعادفر