بازدید اعضا شورای اسلامی کلانشهر اراک از مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۳ کد : ۴۶۱۵۳ اخبار اصلی
اعضا شورای اسلامی کلانشهر اراک ضمن بازدید از مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی اراک در جلسه ای با حضور معاونین آموزش، پژوهش و دانشجویی و فرهنگی، مسائل و مشکلات را بررسی کردند.

در این جلسه مشکلات مجتمع دانشگاهی از جمله خوابگاه دانشجویان بین الملل، طرح توسعه مجتمع و ... مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین مسئولین دانشگاه به ارائه گزارش کاملی از وضعیت موجود پرداخته و اعضای شورا نیز، بر لزوم همکاری همه جانبه برای رفع مشکلات تاکید کردند.

کلیدواژه‌ها: شورای شهر شورای شهر اراک دانشگاه علوم پزشکی اراک مجتمع پیامبر اعظم خوابگاه دانشجویان بین الملل