ملاقات عمومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۶ کد : ۴۶۲۵۹ اخبار اصلی
در راستای ترویج ارتباط مستقیم مسئولان با مردم و رسیدگی به مطالبات و مشکلات حوزه سلامت، دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، در دیدار چهره به چهره با مراجعین به گفتگو و بررسی مسائل پرداخت.
ملاقات عمومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، در این دیدارها که در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد، تعدادی از مراجعین، مسائل و مشکلات خود را در حوزه‌های مختلف سلامت با رئیس دانشگاه در میان گذاشتند.
دکتر امانی با تاکید بر اهمیت ارتباط مستقیم با مردم و شنیدن نظرات و پیشنهادات آنها، به تمامی سوالات و درخواست‌های مطرح شده پاسخ داد و دستورات لازم جهت پیگیری و رفع مشکلات را صادر نمود.
لازم به ذکر است؛ ملاقات های عمومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با وقت قبلی و با هماهنگی دفتر ریاست دانشگاه به صورت مداوم در حال انجام است و مراجعان می توانند مستقیما با دکتر علیرضا امانی دیدار و از نزدیک مشکلات و درخواست های خود را در حوزه نظام سلامت مطرح نمایند.

کلیدواژه‌ها: دفتر ریاست حوزه های مختلف سلامت دکتر علیرضا امانی ملاقات عمومی