مرکز ناباروری شهرستان خمین به بهره برداری رسید

۰۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۱ کد : ۴۶۲۶۲ اخبار اصلی
مرکز ناباروری شهرستان خمین با حضور رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، استاندار و جمعی از مسئولان ارشد استانی و شهرستانی به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، رییس دانشکده علوم پزشکی خمین و خیّرین سلامت استان مرکزی، به بهره‌برداری رسید.
مرکز ناباروری شهرستان خمین به بهره برداری رسید

به گزارش وب دا مرکزی، مرکز ناباروری شهرستان خمین به همت والدین مرحوم محمود محمودی با هدف ارائه خدمات مشاوره و غربالگری به زوجین نابارور در ساختمانی به ارزش ۳۰ میلیارد تومان و با تجهیزاتی معادل ۴ میلیارد تومان افتتاح شد.
طبقه فوقانی این مرکز مهمانسرا است و زوجینی که از روستاهای اطراف برای دریافت خدمات درمان ناباروری به این مرکز مراجعه می نمایند و نیاز به اقامت داشته باشند از این مهمانسرا استفاده می کنند و کارهای تهاجمی از قبیل AUI در اتاق عمل بیمارستان شهرستان خمین انجام می شود.

کلیدواژه‌ها: مرکز ناباروری شهر خمین ناباروری حسینعلی شهریاری درمان ناباروری علوم پزشکی خمین