بازدید از پایگاه انتقال خون شهرستان خمین

۰۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۵ کد : ۴۶۲۶۳ اخبار اصلی
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به همراه استاندار و جمعی از مسئولان ارشد استانی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، رییس دانشکده علوم پزشکی خمین و خیّرین سلامت استان مرکزی از پایگاه انتقال خون شهرستان خمین بازدید کردند.
بازدید از پایگاه انتقال خون شهرستان خمین

به گزارش وب دا مرکزی، افتتاح پایگاه انتقال خون در خمین، این شهرستان را به قطب خون جنوب استان مرکزی تبدیل کرده و احتیاج به فرآورده‌های خونی شهرستان‌های محلات و دلیجان هم از طریق این پایگاه تأمین می شود.
قیمت تمام شده ساختمان پایگاه انتقال خون خمین ۱۲۰ میلیارد ریال و ارزش تقریبی تجهیزات پایگاه ۴۰۰ میلیارد ریال است و این پایگاه در دو طبقه شامل واحد اهداکنندگان و مرکز فرآوری خون می باشد و ساخت و تجهیز پایگاه  انتقال خون خمین توسط خیرین انجام شده و با این اقدام این منطقه مستقل شده و در همین پایگاه فرآیند تبدیل به فرآورده‌های خونی انجام می‌شود.
پایگاه انتقال خون خمین جزء بهترین مراکز انتقال خون است که فرآیند فرآوری دارد و اقدام خیر نیک‌اندیش در این مسیر قابل تقدیر است.

کلیدواژه‌ها: کمیسیون بهداشت و درمان پایگاه انتقال خون انتقال خون شهرستان خمین فرآورده های خوبی تجهیز پایگاه انتقال خون