از ابتدای امسال تاکنون نیز خیّرین شهرستان خمین سه هزار میلیارد ریال در بخش سلامت کمک کردند که می‌تواند به ۶ هزار میلیارد ریال نیز افزایش پیدا کند.

۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۳ کد : ۴۶۲۷۳ اخبار اصلی
رئیس مجمع خیرین سلامت کشور در سومین همایش مجمع خیّرین سلامت شهرستان خمین با اشاره به اینکه خیّرین سلامت خمین سال گذشته چهار هزار میلیارد ریال کمک کردند، گفت: از ابتدای امسال تاکنون نیز خیّرین این شهرستان سه هزار میلیارد ریال در بخش سلامت کمک کردند که می‌تواند به ۶ هزار میلیارد ریال نیز افزایش پیدا کند.

دکتر شهریاری افزود: خیّرین بخش سلامت سال گذشته ۲۸ هزار میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های درمانی نقاط مختلف کشور کمک کردند.
وی ادامه داد: بسیاری از خیّرین سلامت در کشور ناشناس هستند و معرفی این افراد مردم را به مشارکت در امر خیر تشویق می‌کند.
رییس مجمع خیّرین سلامت کشور گفت: هیچ خیّری بدون هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی نباید طرحی را شروع کند و گرنه تبدیل به یک طرح بدون استفاده و آثار باستانی می‌شود.

کلیدواژه‌ها: خیرین شهرستان خمین خیرین سلامت دکتر شهریاری دانشکده علوم پزشکی خمین مجمع خیرین سلامت