برگزاری کلاس آموزشی مهارت های پزشکی و پیراپزشکی برای گروه هدف کارکنان سپاه روح ا... استان مرکزی

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۷ کد : ۴۶۳۹۵ اخبار اصلی
دانشگاه علوم پزشکی اراک و سپاه روح ا... استان مرکزی طی تفاهم نامه همکاری جهت توانمندسازی پرسنل سپاه در زمینه بهداشت و درمان اقدام به برگزاری دوره های آموزشی کردند.

به گزارش وب دا مرکزی، در طی این دوره قرار است تعداد ۲۰ نفر از پرسنل سپاه دوره های اولیه و پیشرفته در خصوص بهداشت و درمان را زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اراک و مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه، آموزش ببینند.
دکتر فقیهی مدیر مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی اراک در این خصوص یادآور شد: این آموزش ها توسط اساتید هیئت علمی برگزار می شود و از روش ها و متدهای روز آموزشی استفاده می شود.
این دوره در دو بخش تئوری و عملی جهت هر کدام از مهارت آموزان در طی ۳۹۰ ساعت برگزار می شود.

کلیدواژه‌ها: کلاس مهارت های پزشکی و پیراپزشکی مهارت های پزشکی سپاه روح اله استان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اراک مهارت های بالینی