پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک به‌ مناسبت هفته فراجا

۱۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۵ کد : ۴۶۵۴۳ اخبار اصلی
دکتر جواد نظری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک، با صدور پیامی، هفته نیروی انتظامی (فراجا) را تبریک گفت.
پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک به‌ مناسبت هفته فراجا

به گزارش وب دا مرکزی، متن پیام به این شرح است:

امنیت، اعتماد، سلامت، پویایی و نشاط ثمره حضور نیروی انتظامی در جامعه است و بدون تردید این نهاد حماسه آفرین و همیشه در صحنه، تجلی عشق و ایثار و نماد تلاش و ایثار است، کسانیکه همواره و در هر شرایطی به فکر حفظ و تامین امنیت که بالاترین ارزش برای هر جامعه ای است و در هر جایگاه و درجه ای که هستند، در هر حال خدمت به همنوعان خود هستند.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ سلامت استان مرکزی، ضمن گرامیداشت یاد شهدا و آرزوی سلامتی برای جانبازان و ایثارگران و پرسنل جان بر کف ناجا، بر خود لازم می دانم تا از اقدامات مقتدرانه و هوشمندانه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا) به خصوص سردار رفیعی کیا فرمانده انتظامی استان مرکزی در تأمین نظم و امنیت پایدار و از زحمات شبانه‌روزی جان برکفان این نیروی انقلابی و ولایت‌مدار، تقدیر و تشکر نمایم.
امید است در سایه الطاف الهی همواره موفق و موید باشید.

کلیدواژه‌ها: نیرو انتظامی فراجا سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر نظری