دکتر جواد نظری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک: همدلی کلید موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۶ کد : ۴۶۵۴۴ اخبار اصلی

بسم الله الرحمن الرحیم

با عنایت خداوند متعال و اعتماد مسئولین وزارت بهداشت و مسئولین ارشد استان، افتخار خدمت به شما عزیزان و جامعه پزشکی استان مرکزی، نصیبم شد.
در آستانه فصل جدیدی از فعالیت‌های دانشگاه، نگاه ما به آینده‌ای روشن و سرشار از نوآوری معطوف است؛ با همدلی و تلاش جمعی، می‌توانیم دانشگاه علوم پزشکی اراک را به قطب علمی و پژوهشی منطقه تبدیل کرده و خدمات بهداشتی و درمانی را به سطحی بالاتر، ارتقا دهیم.
در این مسیر پر مسئولیت، نیازمند همدلی، همکاری و تلاش جمعی تمامی مسئولین وزارت بهداشت و مسئولین استان و همچنین خانواده بزرگ دانشگاه از جمله اساتید و اعضا هیات علمی، کارکنان حوزه های اداری، بهداشتی و درمانی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک هستم.
معتقدم با اتکا به دانش، تجربه و توانمندی‌های شما عزیزان، می‌توانیم گام‌های بلندی در جهت تحقق اهداف دانشگاه و ارتقاء سطح سلامت جامعه برداریم.
از تمامی همکاران و اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه دعوت می‌کنم تا با ارائه نظرات و پیشنهادات خود، اینجانب را در این مسیر یاری نمایند.

دکتر جواد نظری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلیدواژه‌ها: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر نظری