بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع)

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۷ کد : ۴۶۵۸۸ اخبار اصلی
با هدف بررسی ارائه خدمات، دکتر جواد نظری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه بازدیدهای نظارتی خود، در بیمارستان امیرالمومنین(ع) حاضر شد.
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع)

به گزارش وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با همراهی معاون درمان و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان، از نزدیک بر روند فعالیت ها و ارایه خدمات درمانی در مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) نظارت کرد.
در این بازدید، دکتر نظری، با کادر درمان و کارکنان این بیمارستان دیدار و از تلاش ها و ارایه خدمات ارزنده و شبانه روزی همکاران، قدردانی کرد.
بررسی میزان رضایت مندی بیماران و همراهان آنان از روند ارایه خدمات درمانی، دیگر بخش بازدید امروز سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک بود.

کلیدواژه‌ها: بیمارستان امیرالمومنین دانشگاه علوم پزشکی اراک بازدید از بیمارستان امیرالمومنین بازدید از بیمارستان ها دکتر نظری