بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از پایگاه اورژانس هوایی استان مرکزی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از پایگاه اورژانس هوایی شهید منصور وطن پور استان مرکزی بازدید و با کروی پروازی و کارشناسان حاضر دیدار کرد.

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۶ کد : ۴۶۶۶۴ اخبار اصلی
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با همراهی بهروز ایران نژاد رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه از پایگاه اورژانس هوایی شهید منصور وطن پور استان مرکزی به عنوان بزرگترین پایگاه اورژانس هوایی کشور بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند خدمت رسانی و شیوه های انتقال و جا به جایی بیماران قرار گرفت. در این بازدید؛ دکتر نظری، ضمن تقدیر از تلاش های انجام شده در پیشرفت اورژانس استان در تمامی زمینه ها، خواستار ارائه خدمت با بالاترین کیفیت و سرعت، در جهت نجات جان انسان ها شد.

کلیدواژه‌ها: اورژانس هوایی استان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اراک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک