پایانی که آغازگر حیات دیگران شد

سید علی حسینی، جوان کمیجانی در آستانه تولد ۲۸ سالگی، بر اثر مرگ مغزی، با اهدا چهار عضو بدنش(قلب، کلیه ها و کبد)، نجات‌بخش جان ۴ بیمار دیگر شد.

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۹ کد : ۴۶۶۶۵ اخبار اصلی
این جوان کمیجانی که ۴ مهر بر اثر حادثه برق گرفتگی دچار ایست قلبی شده بود با تلاش کادر درمان احیا و از کمیجان با بالگرد اورژانس هوایی به مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) اراک اعزام شد و در آی سی یو این مرکز، تحت درمان سرویس های مختلف قرار گرفت. متاسفانه در نهایت با تشخیص تیم اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی که شامل متخصص مغز و اعصاب، جراح مغز و اعصاب، متخصص بیهوشی، متخصص داخلی و پزشکی قانونی است مرگ مغزی وی تایید شد. با پیگیری های تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی و ایثار، فداکاری و اقدام خیرخواهانه خانواده و با تصمیم به هنگام و ارزشمند نزدیکان وی، در سخت ترین لحظات زندگی، این جوان ۲۸ ساله بامداد دیروز برای اهدای عضو به بیمارستان امام خمینی(ره) تهران اعزام شد تا جانی دوباره به همنوعان خود ببخشد. و در نهایت صبح امروز، زنده یاد سید علی حسینی در بیمارستان امام خمینی(ره) تهران تحت عمل جراحی قرار گرفت و قلب، کلیه ها و کبد وی زندگی دوباره به چهار بیمار بخشید.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک اهدای عضو اورژانس هوایی استان مرکزی اعزام اورژانس