بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مجموعه سلامت کمیجان

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۹ کد : ۴۶۶۸۰ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک، در اولین بازدید شهرستانی خود، از مجموعه سلامت شهرستان کمیجان بازدید کرد.
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مجموعه سلامت کمیجان

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق معاون بهداشت و با همراهی مسئولین شبکه بهداشت و‌ درمان کمیجان، از مجموعه نظام سلامت شهرستان کمیجان بازدید کرد. در این بازدید دکتر جواد نظری، شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان امام‌ علی(ع) کمیجان را مورد ارزیابی قرار داد و ضمن تشکر از زحمات کارکنان و کادر درمان به بررسی مشکلات، کمبودها، و نحوه ارائه خدمات و چگونگی فعالیت در خصوص اجرای وظایف محوله پرداخت. بازدید از بخش های مختلف اداری، آزمایشگاه، اورژانس، اتاق عمل، دیالیز، داروخانه و دیدار با پزشکان و کادر درمان و همچنین گفتگو با بیماران از جمله محورهای سفر سرپرست دانشگاه به شهرستان کمیجان بود، همچنین سرپرست دانشگاه از پروژه در حال ساخت کلینیک ویژه این مرکز بازدید و در جریان روند پیشرفت پروژه و کم و کیف آن قرار گرفت. دکتر نظری در این بازدید، بر افزایش میزان رضایت مراجعه کنندگان و ارتقاء و بهبود کیفیت ارایه خدمات با رعایت تکریم ارباب رجوع، تاکید نمود.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک شهرستان کمیجان