دیدار رییس و اعضا بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۲ کد : ۴۶۷۲۵ اخبار اصلی
در دیدار صمیمانه رئیس و اعضای بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی با دکتر جواد نظری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک، بر اهمیت همکاری و تعامل بیشتر بین این دو نهاد تاکید شد.

به گزارش وب‌ دا مرکزی، در این دیدار که با هدف بررسی راهکارهای ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی در استان برگزار شد، رئیس بسیج جامعه پزشکی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های اخیر، از حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیشبرد اهداف این سازمان قدردانی کرد.
دکتر نظری نیز در این دیدار ضمن تشکر از زحمات در این حوزه، بر اهمیت توجه به موضوع جوانی جمعیت و نقش بسیج در تحقق این مهم تاکید کرد.
وی با اشاره به ماهیت مردمی بسیج، بر لزوم تقویت همکاری بین دانشگاه و بسیج جامعه پزشکی برای ارائه خدمات بهتر به مردم استان، تاکید کرد.

کلیدواژه‌ها: بسیج جامعه پزشکی دیدار با بسیج جامعه پزشکی جامعه پزشکی دکتر نظری دانشگاه علوم پزشکی اراک