بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز سراج

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۲ کد : ۴۶۸۵۸ اخبار اصلی
با هدف بررسی روند خدمت رسانی مراکز بهداشتی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز سراج معاونت بهداشت دانشگاه بازدید کرد.
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز سراج

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با همراهی دکتر زیلابی، معاون بهداشتی در مرکز سراج حاضر و از روند ارائه خدمات در این مرکز بازدید کرد.
دکتر نظری، ضمن تقدیر از زحمات اعضای کارگروه در راستای اجرای برنامه های این مرکز، با تاکید بر اهمیت بهداشت روان، بر ارائه خدمات با بالاترین سطح کیفی تاکید کرد.
لازم به ذکر است، مرکز سلامت روانی اجتماعی(سراج)، یک مرکز تخصصی در حوزه سلامت روان است که با حضور روانپزشک، روانشناس، مددکار اجتماعی و کاردرمانگر خدمات را به مراجعان ارایه می‌دهد و مراجعان نیازمند به خدمات تخصصی سلامت روانی اجتماعی از سوی مراکز خدمات جامع سلامت و سایر دستگاه‌های مرتبط در مناطق تحت پوشش به این مراکز معرفی می‌شوند و خدمات مربوطه را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

کلیدواژه‌ها: مرکز سراج بازدید از مرکز سراج دکتر نظری