غذای صحیح پایه‌گذار زندگی سالم و آینده‌ای پایدار است

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۳ کد : ۴۶۸۶۸ اخبار اصلی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت ۲۴ مهرماه برابر با شانزدهم اکتبر، روز جهانی غذا گفت: این روز در حقیقت تلنگری برای بیداری وجدان‌های به خواب رفته و همدردی با افرادی است که از ابتدایی‌ترین حق زندگی، یعنی غذا محروم هستند.
غذای صحیح پایه‌گذار زندگی سالم و آینده‌ای پایدار است

دکتر اردلان زیلابی، بیان کرد: این روز فرصتی است برای بیداری وجدان‌ها و همدردی با افرادی که از ابتدایی‌ترین حق زندگی، یعنی غذا، محروم هستند.
وی افزود: "این روز باید ما را به یاد افرادی بیندازد که در شرایط سخت اقتصادی و اجتماعی قرار دارند و نیازمند حمایت‌های جدی‌تر هستند."
دکتر زیلابی همچنین تأکید کرد: "توجه به امنیت غذایی و دسترسی به غذاهای سالم باید در اولویت برنامه‌های بهداشتی قرار گیرد. ما باید تلاش کنیم تا با افزایش آگاهی عمومی و ایجاد برنامه‌های حمایتی، به کاهش فقر غذایی کمک کنیم."
معاون بهداشت در ادامه خاطرنشان کرد: "همه ما مسئولیت داریم تا در راستای تأمین غذای کافی و سالم برای همه افراد جامعه گام برداریم. این امر نه تنها سلامت فردی را تأمین می‌کند بلکه به سلامت جامعه نیز کمک می‌کند."

کلیدواژه‌ها: زندگی سالم غذای سالم دکتر زیلابی