نشست اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی با سرپرست دانشگاه
![نشست اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی با سرپرست دانشگاه](/images/webda/fa/news/news-primary/2024/1730007459-671dd1a324d97-photo-2024-10-27-09-01-51.jpg)
به گزارش وب دا مرکزی، در نشست کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی، گزارش عملکرد دانشگاه در سال ۱۴۰۲ ارائه و بررسی شد.
در این نشست، پیشنهادات اختصاصی و مشترک برای بهبود و ارتقای عملکرد دانشگاه مورد بحث قرار گرفت و نظرات تخصصی اعضا به منظور ارتقای بهرهوری و بهینهسازی منابع بررسی شد؛ همچنین، بودجه تفصیلی سال ۱۴۰۳ و عملکرد بودجه تفصیلی سال ۱۴۰۲ دانشگاه مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفت.
دکتر نظری در این نشست بر اهمیت برنامهریزی دقیق برای دستیابی به اهداف دانشگاه تأکید کرد و خواستار تعامل و هماهنگی بیشتر اعضای هیئت امنا در جهت پیشبرد برنامههای استراتژیک دانشگاه شد.
لازم به ذکر است در این نشست، دکتر همتا مدیر امور بین الملل دانشگاه حضور داشته و در خصوص مسائل و دغدغه های این حوزه مهم نیز بحث و تبادل نظر شد.
نظر شما :