برگزاری جلسه هم اندیشی جهت راه اندازی کلینیک جامع طب سالمندان استان مرکزی

۰۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۵ کد : ۴۷۵۹ اخبار اصلی
جلسه هم اندیشی جهت راه اندازی کلینیک جامع طب سالمندان استان مرکزی به ریاست سید علی آقازاده استاندار مرکزی برگزار شد.
برگزاری جلسه هم اندیشی جهت راه اندازی کلینیک جامع طب سالمندان استان مرکزی

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، این با حضور استاندار مرکزی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک، مدیرکل بهزیستی استان و مدیرعامل بنیاد فرزانگان  پرتلاش اراک در دفتر استاندار مرکزی تشکیل شد.

در این جلسه بحث پیرامون وضعیت جمعیت سالمندان استان که حدود 10 درصد می باشد، انجام شد و عنوان شد استان مرکزی به عنوان دومین استان پیر کشور می باشد.

همچنین در این جلسه به لزوم رسیدگی به وضعیت درمانی سالمندان بصورت جامع و انجام مراقبت ها و ارزیابی های جامع پزشکی با تعرفه دولتی اشاره شد.

ضمناً مقرر شد پیگیری های لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی اراک و سمن سالمندی اراک جهت جذب اعتبارات صورت گیرد.

کلید واژه ها: کلینیک جامع طب سالمندان استان مرکزی استاندار مرکزی سید علی آقازاده