انتصاب جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در امور اجتماعی

۱۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۴ کد : ۴۸۲۳ اخبار اصلی
طی حکمی از سوی دکتر سید محمد جمالیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک، « جانشین رییس دانشگاه در امور اجتماعی » منصوب شد.
انتصاب جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در امور اجتماعی

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، بر اساس این حکم دکتر ریتا ظهیری به سمت « جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در امور اجتماعی » منصوب شد.

در حکم صادره آمده است: با عنایت به تصمیم مقام محترم وزارت مبنی بر توسعه گستره اجتماعی شدن سلامت در همه ابعاد و ارکان وزارت متبوع و حسب پیشنهاد معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع وزارت متبوع در خصوص تغییر ساختار امور اجتماعی در سطح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه، نظر به تعهد سرکارعالی  و نیز تجارب ارزشمند شما در معاونت اجتماعی  دانشگاه  به موجب این ابلاغ، به عنوان « جانشین  اینجانب در امور اجتماعی » منصوب می گردید؛ رجاء واثق دارم که با بهره گیری از تمام امکانات و ظرفیت های موجود و همکاری و هم افزایی با دیگر شرکای حوزه سلامت در جهت تحقق ماموریت های ذیل تمام تلاش و کوشش خود را به کار خواهید بست:

1. وظایف و ماموریت های مرتبط با مدیریت مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت مشتمل بر توانمندسازی اجتماع محور، توسعه پایدار سلامت، امور اجتماعی سلامت، هماهنگی امور تحقیق و توسعه مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت ((SDH

2. تکالیف مرتبط با سازمان های مردم نهاد،  خیرین و موسسات خیریه سلامت

3. امور مرتبط با کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی، سلامت، بانوان و خانواده استان

4. ماموریت های مربوط به  استقرار نظام نامه مدیریت سلامت همه جانبه در سطح استان

گفتنی است دکتر ریتا ظهیری دارای مدرک پزشکی عمومی و mph اپیدمیولوژی و روش تحقیق بوده  و در حال حاضر در سمت سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز مشغول به فعالیت است؛ وی در کارنامه خود سابقه معاونت اجتماعی و رییس مرکز اجتماعی سلامت دانشگاه، مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه و نیز مشاور رییس دانشگاه را دارا می باشد.

کلید واژه ها: جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در امور اجتماعی دکتر ریتا ظهیری