تشکر و قدردانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از دست اندرکاران طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در استان مرکزی

۱۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۲ کد : ۴۸۵۴ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی از زحمات دست اندرکاران طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در استان تشکر و قدردانی نمودند.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، متن کامل پیام بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند سبحان را شاکریم که در این برهه از زمان با شروع طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا ، افتخار خدمت به همشهریان و مردم این استان را نصیب ما کرد و در این مدت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی فرصت و فضای منحصر به فرد همکاری و همدلی را در راستای خدمت به مردم و ارتقاء سطح سلامت شهروندان را تجربه نمود.

ثبت فشار خون  93.73 درصد از افراد بالای 30 سال در استان مرکزی که جمعیتی در حدود 496 هزار نفر را شامل می شود، حکایت از برنامه‌ ریزی، پیگیری مداوم و هفته های متوالی تلاش و مجاهدت و آمادگی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و هماهنگی و همکاری درون سازمانی و برون سازمانی، برای اجرای مطلوب این حرکت ملی را داشت.

این طرح به با نشان داد که با اتحاد و همدلی که در بین تمامی بخش ها و معاونتهای مختلف دانشگاه چه در حوزه بهداشت و چه حوزه درمان و آموزش و.... در این طرح ایجاد شده بود، به موفقیتهایی دست یافتیم که هرگز  هر حوزه به تنهایی قادر به کسب آن نمی توانست باشد، از 27 اردیبهشت همگی در راستای رسیدن به یک هدف که آن هم شناسایی افرادی با فشار خون بالا که از بیماری خود آگاهی نداشتند متحد شدیم و حاصل آن چیزیست که امروز به آن افتخار می کنیم

همه ما می دانیم و یقین داریم که خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در جهت پیشبرد اهداف حوزه سلامت تمام تلاش خود را برای انجام وظایف شغلی و مسولیتهای قانونی، افزایش سواد سلامت جامعه و ارتقاء سطح بهداشت و درمان در سرزمین آفتاب به کار گرفته و در این مدت زمان تمامی همکاران علاوه بر کارهای روتین و روزانه خود با اندازه گیری فشار خون جامعه هدف در استان وجدان کار ،عدالت، صداقت، امانت داری، راز داری و خدمت را سرلوحه ی کردار خود قرار دادند و تمام تلاش خود را در جهت جلب رضایت ایزد متعال به کار گرفته اند.

بدون شک، تلاشها و زحمات شبانه روزی تمام همکاران در این مدت، ترجمان واقعی خدمتگزاری به هموطنانمان را به منصه ظهور رساند، که نه با زبان گفتار قابل بیان است و نه با زبان نوشتار، بلکه تنها باید با زبان دل از یکایک این همکاران تلاشگر قدردانی نمود و دستان پرمهرشان را به گرمی فشرد.

اینجانب از کلیه همکاران حوزه سلامت استان مرکزی که به پاس تلاشها و زحمات ارزشمند، صادقانه و شبانه روزی خود  که در زمینه پیش بردن اهداف نظام سلامت از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند کمال تشکر و قدردانی را دارم  و از درگاه ایزد منان دوام عزت و سلامت، تداوم حضور و تاثیر آن بزرگوار را در مجموعه مسئلت دارم.

دکتر سید محمد جمالیان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی