آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی سال ۱۳۹۸ در اراک برگزار می گردد

۲۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۷ کد : ۴۹۳۴ اخبار اصلی
سرپرست معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی سال ۱۳۹۸ در اراک خبر داد.
آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی سال ۱۳۹۸ در اراک برگزار می گردد

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی با بیان این خبر افزود: آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی روز پنجشنبه 27 تیرماه و جمعه 28 تیرماه 98 در دو نوبت صبح و عصر برگزار می گردد.

وی اظهار داشت: آزمون در نوبت صبح رأس ساعت 9 و در نوبت عصر رأس ساعت 15 شروع می شود و داوطلبان ملزم هستند یک ساعت و نیم قبل از شروع آزمون، در محل برگزاری آزمون حضور یابند.

سرپرست معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بیان کرد: محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی سال 98 در دانشگاه علوم پزشکی اراک «سردشت، میدان بسیج، جنب مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمومنین(ع)، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص)، ساختمان دانشکده های علوم پزشکی اراک» می باشد.

کلید واژه ها: آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی سال 1398 دانشگاه علوم پزشکی اراک سرپرست معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر سعید چنگیزی آشتیانی