بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از پروژه فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری

۲۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۳ کد : ۴۹۴۴ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از پروژه فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری اراک بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در حاشیه این بازدید گفت: شاهد پیشرفت خوبی در پروژه فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری هستیم.

وی اظهار داشت: فاز سوم در 4000 مترمربع در 4 طبقه می باشد که شامل اتاق عمل، آی سی یو، اورژانس و بخش جراحی می باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بین کرد: با توجه به این که این پروژه به طور رسمی از اوایل تیرماه 98 کار خود را آغاز نموده است، پیشرفت بسیار خوبی را داشته است

وی عنوان داشت: از مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری تشکر می کنیم که با جدیت ساخت این پروژه را پیگیری می نماید و دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی هم در کنار خیرین می باشد.

دکتر جمالیان ادامه داد: بعد از ۱۸ ماه شاهد افتتاح پروژه فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری خواهیم بود.

وی گفت: با افتتاح این فاز تمام کارهای مورد نیاز بیماران در این بیمارستان انجام خواهد شد و ارتباط خوبی بین فاز اول و دوم به وجود خواهد آمد که باعث دسترسی بیماران به خدمات درمانی را سهل و آسانتر خواهد کرد.

کلید واژه ها: فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر سید محمد جمالیان