تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بر اهمیت ازدواج و جوانی جمعیت در مراسم ازدواج دانشجویی

۱۱ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۹ کد : ۴۹۸۲۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۶
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در مراسم ازدواج دانشجوی، ازدواج را امری مقدس دانست و بر اهمیت آن در جامعه تأکید کرد.
تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بر اهمیت ازدواج و جوانی جمعیت در مراسم ازدواج دانشجویی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری اظهار داشت: ازدواج یکی از سنت‌های مورد تأکید پیامبر اعظم (ص) است و نقش مهمی در تحکیم بنیان خانواده و جامعه دارد، لذا باید به این سنت حسنه توجه ویژه‌ای شود و زمینه‌های تسهیل آن فراهم شود.
وی همچنین به یکی از چالش‌های مهم جامعه ایرانی، یعنی جوانی جمعیت، اشاره کرد و افزود: مسئله کاهش جمعیت و روند رو به رشد پیری در کشور یکی از دغدغه‌های اصلی است که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید دارند؛ همه باید این موضوع را جدی بگیرند و در راستای جوان‌سازی جمعیت کشور تلاش کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه به آمار ازدواج‌های دانشجویی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، ۱۹ زوج دانشجو ازدواج کردند و در سال ۱۴۰۳ این تعداد به ۱۳ زوج رسید؛ این آمار نشان‌دهنده اهمیت برنامه‌ریزی برای تسهیل ازدواج جوانان است.
وی همچنین بر ضرورت فرزندآوری در سن مناسب تأکید کرد و بیان داشت: فرزندآوری باید در دوران جوانی و در بهترین شرایط انجام شود تا جامعه سرزندگی و طراوت خود را حفظ کند. اگر جامعه‌ای دچار پیری شود، این یک نقطه‌ضعف بزرگ برای کشور خواهد بود.
 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر نظری ازدواج دانشجویی


نظر شما :