معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی اراک: انضباط مالی و تأمین منابع، اولویت دانشگاه است

۱۸ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۰ کد : ۴۹۹۶۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۰
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی اراک، در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن تشریح گستره فعالیت‌های دانشگاه، بر اهمیت نقش معاونت توسعه در حمایت و پشتیبانی از سایر معاونت‌ها تأکید کرد.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی اراک: انضباط مالی و تأمین منابع، اولویت دانشگاه است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر حسین بختیاری با اشاره به راه‌اندازی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)، آن را نتیجه تلاش‌های یک تیم قوی در دانشگاه دانست و از برنامه‌های آتی در حوزه توسعه زیرساخت‌های درمانی خبر داد.
وی با بیان اینکه بدهی‌های مالی دانشگاه بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان است، تأکید کرد: این مبلغ کمی نیست و نیازمند انضباط مالی جدی است.
وی افزود: تأمین مالی، تأمین نیروی انسانی و حفظ انضباط در تمامی حوزه‌های دانشگاه و شهرستان‌های تابعه از جمله اولویت‌های این معاونت محسوب می‌شود.
دکتر بختیاری با اشاره به بدهی دانشگاه به بیش از ۲۵ واحد خصوصی، اظهار داشت: با برگزاری نشست‌ها و جلسات متعدد، روند پرداخت این بدهی‌ها به‌ صورت تدریجی در حال انجام است و دانشگاه در مسیر تسویه حساب‌های مالی خود گام برمی‌دارد.
وی در پایان بر تداوم حمایت‌های معاونت توسعه از سایر بخش‌های دانشگاه تأکید کرد و برنامه‌ریزی منسجم مالی را راهکاری اساسی برای پایداری و توسعه خدمات حوزه سلامت برشمرد.
 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک نشست خبری دکتر بختیاری گزارش عملکرد


نظر شما :