نقش دانشگاه‌ها در تربیت نیروی انسانی متعهد و شایسته بی‌بدیل است

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۰۹:۲۶ کد : ۵۱۳۰۱ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۱
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با تأکید بر اهمیت جایگاه دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه در مسیر تربیت انسان‌های متعهد، گفت: بُعد فرهنگی، معنوی، اخلاقی و تربیتی در حوزه دانشگاه و دانشجویی از همه امور واجب‌تر است و باید در این مسیر فعال‌تر و هدفمندتر گام برداریم.
نقش دانشگاه‌ها در تربیت نیروی انسانی متعهد و شایسته بی‌بدیل است

آیت‌الله دری نجف‌آبادی در دیدار با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها که به مناسبت روز معلم و استاد برگزار شد، با بیان اینکه تعلیم مقدمه‌ای برای تربیت و اساس تزکیه است؛ افزود: علم بدون تزکیه، بی‌فایده و بی‌اثر خواهد بود؛ چرا که قرآن کریم نیز اساس حرکت انسان را بر پایه تزکیه قرار داده است.
وی با اشاره به جایگاه علم در منابع اسلامی، اظهار داشت: در کتاب شریف بحارالانوار، تنها در دو جلد بیش از ۱۵۰۰ حدیث در باب عقل و علم آمده و این حجم عظیم تأکیدی است بر اینکه علم باید در مسیر الهی و همراه با عقلانیت به‌کار گرفته شود.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی، عمر و فرصت‌های زندگی را امانتی الهی دانست و تأکید کرد: فرصت‌ها محدود و زودگذر هستند؛ اگر از این فرصت‌ها در دانشگاه‌ها، مدارس و خانواده‌ها به‌درستی استفاده کنیم، می‌توانیم مسیر جامعه را به سمت تعالی پیش ببریم.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بزرگان عرصه علم و دین از جمله امام راحل، شهید مطهری، علامه طباطبایی و آیت‌الله مصباح، ادامه داد: دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه علوم پزشکی اراک با برخورداری از تعداد زیادی استاد و دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف، در حال برنامه‌ریزی دقیق برای ایفای نقش مؤثر در آینده علمی و تربیتی کشور هستند.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی کادرسازی را یکی از مقدس‌ترین و واجب‌ترین مأموریت‌های امروز دانشگاه‌ها دانست و گفت: تربیت نیروی انسانی مؤمن، باکفایت، شایسته و با اراده، مسئولیتی بسیار مهم است که بر عهده دانشگاه‌ها، مدارس و حوزه‌های علمیه گذاشته شده و آثار معنوی و اخلاقی آن، ماندگار و اثرگذار خواهد بود.
 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک نماینده ولی فقیه در استان مرکزی آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز استاد


نظر شما :