رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در دیدار با نماینده ولیفقیه: دانشگاه علوم پزشکی، محور آموزش، پژوهش، درمان و تربیت نیروی انسانی متعهد است

دکتر جواد نظری، با اشاره به ظرفیت نیروی انسانی دانشگاه، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه دارای ۳۱۶ عضو هیأت علمی است که ۱۴۶ نفر از آنها بانوان هستند. همچنین ۳۴۸۴ دانشجو در مقاطع مختلف از جمله کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی، دستیار تخصصی و PhD در حال تحصیل هستند که از این تعداد، بیش از ۲۰۰۰ نفر را بانوان تشکیل میدهند.
دکتر نظری افزود: ۳۸۷ نفر از دانشجویان ما از کشورهای مختلف از جمله افغانستان، پاکستان، عراق، لبنان، نیجریه و هندوستان هستند که این موضوع نشاندهنده ظرفیت بینالمللی و جذابیت آموزشی دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشگاه گفت: دانشگاه دارای ۵۲ رشته تحصیلی و ۱۰ دانشکده فعال است و تاکنون موفق به معرفی ۷ نفر از اساتید خود در میان یک درصد پژوهشگران برتر دنیا شده است. همچنین در حوزه قرآنی، ۱۴ نفر از دانشجویان موفق به کسب رتبههای کشوری و یک نفر نیز در سطح بینالمللی شدهاند.
وی از برگزاری رویدادهای علمی همچون سمپوزیوم بیماریهای کبد، دورههای پودمانی دانشپژوهی، مدرسههای زمستانی هوش مصنوعی، و مدرسه بهاره پژوهش در آموزش سخن گفت و افزود: در کنار اینها، برنامههایی نظیر جشن ازدواج دانشجویی، اردوهای فرهنگی، راهیان نور، راهیان پیشرفت و جشنهای مناسبتی در دانشگاه اجرا شده است.
دکتر نظری در ادامه به برخی اقدامات زیرساختی اشاره کرد و گفت: با تلاشها و پیگیریهای انجامشده، پروژههایی نظیر احداث دانشکده داروسازی، افزایش فضای فیزیکی دانشگاه، راهاندازی مراکز VIP و برنامه پزشک خانواده در دستور کار قرار گرفتهاند. همچنین در حوزه انرژی، سیستم مدیریت مصرف طراحی شده و در همه بخشها اجرایی شده است.
وی از راهاندازی سامانه جامع رضایتسنجی با همکاری روابط عمومی دانشگاه خبر داد و گفت: با نصب QR کدها در بخشهای مختلف بیمارستانها، ارتباط مستقیم مردم با رئیس دانشگاه برقرار شده و گزارشها بهصورت هفتگی بررسی و پیگیری میشود.
دکتر نظری با اشاره به اقدامات دانشجویی اظهار کرد: اصلاح سیستم حملونقل دانشجویان با همکاری شهرداری و جایگزینی اتوبوسهای جدید با هزینه کمتر، یکی از مطالبات جدی دانشجویان بود که اجرایی شد.
وی همچنین به اقدامات خیرین در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی و درمانی اشاره کرد و گفت: خرید دستگاه MRI و آنژیوگرافی مغز، ساخت ساختمان دیالیز، سوئیتهای مسکونی اساتید، و فازهای چهارم و پنجم بیمارستان آیتالله خوانساری از جمله پروژههای مهمی است که با حمایت خیرین به نتیجه رسیدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان، به برخی چالشهای مهم دانشگاه اشاره کرد و افزود: ارتقای مجموعههای رفاهی، نوسازی خوابگاهها، توسعه فضاهای ورزشی، ساخت سرای دانشجویی متأهلی و تجهیز مراکز تحقیقاتی نیازمند توجه جدیتر مسئولان و مشارکت خیرین است تا دانشگاه بتواند نقش خود را در مسیر توسعه علمی، پژوهشی و تربیتی به خوبی ایفا کند.
نظر شما :