مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی: کمتر استانی به اندازه استان مرکزی، بیمارستان خیرساز دارد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۳۴ کد : ۵۱۴۷۷ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۸
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی در نشست هم‌اندیشی با حضور دکتر رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،‌ ضمن تأکید بر نقش بی‌بدیل خیرین در توسعه زیرساخت‌های سلامت، عملکرد استان مرکزی را در این زمینه برجسته و کم‌نظیر توصیف کرد.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی: کمتر استانی به اندازه استان مرکزی، بیمارستان خیرساز دارد

دکتر حسن طاهراحمدی با اشاره به ظرفیت‌های مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی اراک و نقش موثر مجامع خیرین، گفت: کمتر استانی را می‌توان یافت که خیرین آن تا این حد در ساخت و تجهیز مراکز درمانی مشارکت داشته باشند؛ از حدود ۲۰ بیمارستان فعال در استان، ۵ بیمارستان شامل امام علی(ع) کمیجان، فرهنگ خسروانی فراهانی، سینا رضایی آشتیانی و دو فاز از بیمارستان آیت‌الله خوانساری به‌طور کامل توسط خیرین احداث شده‌اند. 
وی همچنین با اشاره به راه‌اندازی درمانگاه دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س) با همت خیرین، افزود: در حوزه دیالیز نیز اقدامات مؤثری انجام شده و تمامی خدمات این مرکز به صورت خیرساز فراهم شده است. 
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان مرکزی با اشاره به رتبه نخست انتقال خون استان در سطح کشور طی سه سال متوالی، از پروژه بزرگ نگهداری سالمندان به عنوان یکی از افتخارات استان یاد کرد و گفت: مرکزی با وسعت ۲۰ هکتار برای نگهداری و توانبخشی سالمندان در حال توسعه است که ظرفیت پذیرش ۵ هزار سالمند را دارد؛ چنین طرحی در سطح کشور بی‌نظیر است و تنها از عهده خیرین سلامت استان مرکزی برمی‌آید. 
وی افزود: در مجموع، در سال‌های گذشته بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان در حوزه ساخت بیمارستان‌ها، تجهیزات پزشکی، مراکز بهداشتی و اورژانس‌ها توسط خیرین در استان مرکزی هزینه شده است که باید قدردان این همت بلند باشیم. 
دکتر طاهراحمدی با اشاره به فرسودگی بیمارستان امیرکبیر اراک، خاطرنشان کرد: تنها بیمارستان مستهلک استان، بیمارستان امیرکبیر است که خوشبختانه یک خیر مبلغ قابل توجهی برای بازسازی آن اختصاص داده است. 
وی با بیان اینکه خدمات حوزه سلامت استان مرکزی فراتر از جمعیت رسمی این استان به بیش از دو میلیون نفر ارائه می‌شود، گفت: موقعیت جغرافیایی اراک به‌ عنوان پیوند دهنده شرق و غرب و شمال و جنوب کشور، باعث شده آمار تصادفات و مصدومان بالا باشد. همچنین به دلیل صنعتی بودن شهر، حوادث کار و آلودگی‌های زیست‌محیطی نیز در استان بالاست. 
دکتر طاهراحمدی در پایان خواستار ایفای نقش جدی‌تر صنایع در حوزه سلامت شد و خطاب به مسئولان وزارت بهداشت، گفت: انتظار می‌رود همان‌گونه که صنعت در ایجاد آلودگی و فشار بر سیستم سلامت نقش دارد، در ارتقاء و توسعه زیرساخت‌های درمانی نیز سهم ملی و قانونی خود را ایفا کند.
 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر طاهراحمدی مدیرعامل مجمع خیرین سلامت


نظر شما :