آغاز احداث اتاق عمل جدید بیمارستان دلیجان؛ گامی تازه از سوی مجتمع ساینا در مسیر حمایت از سلامت شهرستان

۱۷ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۸:۵۵ کد : ۵۲۱۸۳ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۹
در ادامه نهضت کمک‌رسانی مجتمع کارخانجات ساینا به حوزه سلامت، در نشست مشترک مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی اراک با دکتر بهروز محمدی رئیس هیأت مدیره این مجتمع، بر احداث یک اتاق عمل جدید و مجهز در بیمارستان امام صادق(ع) دلیجان، تأکید شد.
آغاز احداث اتاق عمل جدید بیمارستان دلیجان؛ گامی تازه از سوی مجتمع ساینا در مسیر حمایت از سلامت شهرستان

در این نشست که با حضور دکتر جواد نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاون دانشجویی و فرهنگی، مشاور رییس دانشگاه در امور اجتماعی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و رئیس بیمارستان امام صادق(ع) برگزار شد، ضمن قدردانی از اقدامات مؤثر پیشین مجموعه ساینا در توسعه زیرساخت‌های درمانی از جمله احداث بخش‌های جدید، تجهیز کامل بخش‌های ICU و CCU و دیگر خدمات عام‌المنفعه، بر تداوم همکاری‌ها و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی این مجموعه صنعتی تأکید شد.
در این دیدار، طرفین ضمن بررسی روند اجرای پروژه‌های گذشته، به هم‌اندیشی درباره ساخت و تجهیز اتاق عمل جدید توسط دکتر بهروز محمدی و دکتر بهرام محمدی پرداختند. این اقدام با هدف ارتقای سطح خدمات درمانی بیمارستان امام صادق(ع) و پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای بیماران منطقه صورت می‌گیرد.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک بیمارستان دلیجان کارخانجات ساینا اتاق عمل جدید دلیجان دکتر نظری خیرین سلامت


نظر شما :