ایمنی غذا، سنگ‌بنای سلامت جامعه است

۲۵ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۱۰ کد : ۵۲۳۹۱ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۳۳
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک و رئیس اندیشگاه سلامت استان مرکزی، گفت: استان مرکزی با اجرای طرح نان کامل، پیشرو در امنیت غذایی است.
ایمنی غذا، سنگ‌بنای سلامت جامعه است

دکتر حامد جعفری، در ششمین مجمع سلامت استان مرکزی، با تأکید بر نقش ایمنی و امنیت غذا در ارتقاء سلامت جامعه گفت: استان مرکزی با توجه جدی به مقوله تغذیه، به‌ویژه اجرای موفق طرح نان کامل، در مسیر تضمین سلامت آحاد جامعه گام‌های مؤثری برداشته است.
وی با تشریح مفهوم امنیت غذایی اظهار داشت: دسترسی پایدار و همیشگی تمام افراد جامعه به غذای کافی، ایمن و مغذی برای داشتن زندگی سالم و فعال، ضرورتی انکارناپذیر است.
وی ادامه داد: ایمنی غذا به معنای حفظ و نگهداری مواد غذایی از هرگونه آلودگی مضر برای سلامت مصرف‌کنندگان است و امنیت تغذیه‌ای نیز به مصرف منطقی، فیزیولوژیک و مطلوب اجتماعی و فرهنگی غذای سالم توسط تمامی اعضای خانواده اشاره دارد.
رئیس اندیشگاه سلامت استان مرکزی با اشاره به چالش‌های جدی در حوزه ایمنی غذا گفت: آلودگی مواد غذایی می‌تواند در تمامی مراحل زنجیره تولید، نگهداری، عرضه و مصرف – از مزرعه تا سفره – رخ دهد.
وی از تقلبات غذایی، آلودگی‌های میکروبی، شیمیایی و فیزیکی، مواد افزودنی غیرایمن و ترکیبات آزادشده از ظروف نگهدارنده غذا به‌ عنوان تهدیدات مهم در این حوزه یاد کرد.
دکتر جعفری در پایان با تأکید بر ضرورت نظارت مستمر، آموزش عمومی و ارتقاء استانداردهای تولید و مصرف مواد غذایی، خواستار مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی، صنایع غذایی و خانواده‌ها در صیانت از ایمنی غذایی و سلامت جامعه شد.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک ایمنی غذا پویش همگانی نان کامل


( ۱ )

نظر شما :