پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن ۲۶ شهریور چهل و چهارمین سالگرد تاسیس "اورژانس ۱۱۵" و روز فوریت های پزشکی

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۹ کد : ۵۷۲۰ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی طی پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی عزیزانی که شهادت گونه در لباس مقدس اورژانس ۱۱۵ جان خود را از دست داده اند، فرا رسیدن روز اورژانس ۱۱۵ را به تمامی پرسنل این حوزه تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، متن پیام به شرح ذیل است:

“وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا”

بیست و ششم شهریور روز قدردانی از عزیزانی می باشد که در رویدادهای گوناگون، از یک سانحه رانندگی تا حوادث گسترده، نخستین مواجهه را با مصدومان و همراهان ایشان دارند و چه زیبا با صبر و بردباری، خدمات اولیه را که نقشی حیاتی در بهبود وضعیت سانحه‌دیدگان دارد به آنان ارائه می‌دهند و حیات دوباره را برایشان به ارمغان می آورند.

در کمال ادب و ارادت از زحمات خالصانه و ماهرانه‌ و بدون انتظارات مادی شما بزرگواران نهایت تقدیر و تشکر را داریم و برخود می‌بالیم که افرادی فداکار و متخصص، در سودای تأمین سلامت انسان‌ها همّت خویش را به کار گرفته‌اند و مجدانه تلاش می‌نمایند و با سعه‌ی صدر و حُسن خلق و به پشتوانه‌ی دانش روز با همّت و تلاش جدی و با مهارت و دقّت نظر نسبت به مداوا در نهایت فرهیختگی و هوشمندی اهتمام ورزیده اید.

امروز به همت شما زحمتکشان عرصه سلامت و سربازان خط اول حوزه درمان که با بیش از 250 نیروی متخصص در 39 پایگاه شهری و جاده ای، در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی فعالیت می نمایید، در جایگاه ویژه و مناسبی در این حوزه به سر می بریم، اما از استانداردهای جهانی فاصله داریم که این تلاش مضاعف ما برای فراهم کردن زیر ساختهای مناسب تر و پشتکار شما تکنسینهای اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی را می طلبد تا این مهم را که در گذشته با موفقیتهایی که در عرصه های علمی و عملی همچون آقای معین و بسیاری از شما دوستان  کسب کرده اید،باز هم به منصه ٔ ظهور بگذارید.

خدا را سپاس می گوییم که در شهریور ماه سال گذشته به همت مسئولین استان مرکزی، از نعمت داشتن اورژانس هوایی بهره مند گشتیم و خوشبختانه با وجود نیروهای متخصص، خدمات درمانی اولیه و اورژانس پیش بیمارستانی را در 51 مورد پرواز به حادثه دیدگان در سرتاسر استان ارائه نمودیم و چه بسیار جانها که نجات یافته اند و چه بسیار خانواده هایی که لبخند امید را از شما هدیه گرفته اند.

اینجانب بر خود لازم میدانم تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره عزیزانی همچون مرحوم سعید سرلک، مرحوم سید مهدی صفوی، مرحوم رضا عسگری، مرحوم مسعود فلک الدین و ... که روزگاری در اورژانس 115 استان مرکزی لباس خدمت را بر تن می کردند و اکنون در بین ما نیستند، فرارسیدن 26 شهریور ماه، روز فوریتهای پزشکی و اورژانس 115 و چهل و چهارمین سال تاسیس اورژانس را به تمامی پرسنل شاغل در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان مرکزی تبریک عرض نموده و از درگاه احدیت توفیق، سعادت و سلامت را برایتان مسالت می نمایم.

دکتر سید محمد جمالیان

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی