کارنامه موفق حوزه سلامت در نوروز؛ شکایات کمتر، خدمات بیشتر در استان مرکزی

۱۵ فروردین ۱۴۰۵ | ۲۲:۵۵ کد : ۵۸۶۴۴ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۱
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، گفت: در پی اجرای طرح سلامت نوروزی و همزمانی آن با شرایط خاص ناشی از جنگ تحمیلی و آماده‌باش کامل حوزه سلامت، میزان شکایات ثبت‌شده در سامانه‌های نظارتی نسبت به سال گذشته با کاهش همراه بوده که این موضوع بیانگر ارتقای کیفیت خدمات، افزایش نظارت‌ها و پاسخگویی مؤثر به مطالبات مردمی است.
کارنامه موفق حوزه سلامت در نوروز؛ شکایات کمتر، خدمات بیشتر در استان مرکزی

 

دکتر جواد نظری، با اشاره به آمار ثبت‌شده در سامانه‌های ۱۹۰، ۱۳۶، تکریم دانشگاه و سامانه سامد ریاست جمهوری، اظهار داشت: در ایام نوروز ۱۴۰۵ تعداد شکایات در سامانه ۱۹۰ و سامانه تکریم، نسبت به سال گذشته کاهش یافته و در سامانه‌های ۱۳۶ و سامد نیز موردی از شکایت در حوزه سلامت، ثبت نشده است. وی این کاهش را نتیجه تمهیدات ویژه، حضور میدانی مدیران، نظارت مستمر بر مراکز درمانی و بهداشتی، تقویت پاسخگویی شبانه‌روزی و تلاش جهادی کارکنان حوزه سلامت در شرایط بحران عنوان کرد و افزود: در شرایطی که کشور با تهدیدات خارجی و وضعیت جنگی مواجه بود، ارائه خدمات سلامت بدون وقفه و با کیفیت مطلوب در دستور کار قرار گرفت. وی در ادامه با تشریح عملکرد ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی (شامل دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشکده‌های علوم پزشکی ساوه و خمین) از ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۴ تا پایان روز ۱۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ گفت: در این مدت، اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در مجموع ۵۰۶۳ مأموریت انجام داده که شامل ۳۰۳ مأموریت ترافیکی شهری، ۲۴۵۸ مأموریت غیرترافیکی شهری، ۴۴۸ مأموریت ترافیکی جاده‌ای و ۱۸۵۴ مأموریت غیرترافیکی جاده‌ای بوده است. همچنین در این بازه زمانی، تعداد کل مصدومان ۱۴۵۵ نفر گزارش شده که از این تعداد، ۳۳۲ مصدوم در مأموریت‌های شهری و ۶۳۷ مصدوم در مأموریت‌های جاده‌ای به مراکز درمانی منتقل شده‌اند. در حوزه تلفات نیز ۲ مورد فوتی ترافیکی شهری، ۱۷ مورد فوتی ترافیکی جاده‌ای و ۱۰ مورد فوتی ناشی از حوادث ترافیکی در بیمارستان‌ها ثبت شده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ادامه داد: در حوزه معاونت غذا و دارو، ۲۳۵ مورد بازرسی از داروخانه‌های دولتی شبانه‌روزی و روزانه، ۷۳ مورد بازرسی از عطاری‌ها، باشگاه‌های ورزشی و آرایشگاه‌های زنانه، ۴۹۰ مورد بررسی برچسب بسته‌بندی مواد غذایی، آشامیدنی و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه، ۱۰۵ مورد نمونه‌برداری در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، ۳۴۲ مورد انجام آزمون‌های تخصصی میکروبی و شیمیایی، ۵۶۴ مورد پاسخگویی به کمبودهای دارویی و شیرخشک و ۱۱ مورد بازرسی از شرکت‌های تولیدی، عرضه‌کننده و پخش دارو و فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک انجام شده است. وی همچنین به عملکرد گسترده حوزه بهداشت اشاره کرد و گفت: در این مدت، ۱۱ هزار و ۶۴۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، منابع آب و مراکز بین‌راهی و تفریحی انجام شده، ۶۰۶۸ مورد کلرسنجی شبکه آبرسانی صورت گرفته و ۶۴۹۶ مورد سنجش پرتابل و نمونه‌برداری از مواد غذایی انجام شده است. همچنین در این بازه زمانی، ۳۷۳۵ تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی معدوم شده است. دکتر نظری در ادامه با اشاره به اقدامات حوزه درمان، اظهار داشت: در ایام نوروز، ۷۲ مورد بازدید از بیمارستان‌ها، ۵۴ مورد بازدید از درمانگاه‌ها، ۳۷ مورد بازدید از آزمایشگاه‌های تشخیص طبی، ۱۷ مورد بازدید از مراکز تصویربرداری پزشکی، ۱۷ مورد بازدید از مراکز دندانپزشکی و ۸۶ مورد بازدید مدیریتی از واحدهای مختلف انجام شده است تا روند ارائه خدمات درمانی به‌صورت مستمر و با کیفیت مطلوب ادامه یابد. وی در پایان با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان حوزه سلامت استان مرکزی، تأکید کرد: کاهش شکایات مردمی در کنار حجم گسترده خدمات ارائه‌شده در شرایط بحران، نشان‌دهنده آمادگی، تعهد و کارآمدی نظام سلامت استان در پاسخگویی به نیازهای مردم است.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ستاد نوروزی نوروز 1405 استان مرکزی کارنامه موفق ستاد نوروزی جنگ جنگ ایران و اسرائیل جنگ ایران و آمریکا بحران


نظر شما :