دکتر جواهری:

آمادگی نظام سلامت برای مقابله با بیماری‌های تنفسی در آستانه فصل سرما ضروری است

۰۹ آبان ۱۴۰۵ | ۰۸:۵۷ کد: ۶۲۳۵۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید: ۴۰
نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک با تأکید بر ضرورت رصد مستمر بیماری‌های تنفسی و آمادگی کادر بهداشتی و درمانی، توانمندسازی نیروهای تخصصی و ارتقای آگاهی درباره کووید ۱۹ و آنفلوانزا را از الزامات مدیریت و کنترل این بیماری‌ها در فصل سرما عنوان کرد.
آمادگی نظام سلامت برای مقابله با بیماری‌های تنفسی در آستانه فصل سرما ضروری است

دکتر جواد جواهری، در کارگاه آموزشی مدیریت بیماری‌های تنفسی با محوریت کووید ۱۹، آنفلوانزا و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، با ارائه گزارشی از وضعیت اپیدمیولوژیک و آمار بیماری‌های کووید ۱۹ و آنفلوانزا در کشور و دانشگاه علوم پزشکی اراک، بر اهمیت پایش روند ابتلا، شناسایی به‌موقع موارد بیماری و هماهنگی میان بخش‌های بهداشت و درمان در مواجهه با بیماری‌های تنفسی تأکید کرد. وی با اشاره به اهمیت آمادگی نظام سلامت در آستانه فصل سرما، بر ضرورت به‌روزرسانی دانش تخصصی پزشکان، کارشناسان و کارکنان حوزه سلامت در زمینه تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری‌های تنفسی تأکید کرد. این کارگاه با حضور متخصصان بیماری‌های عفونی، پزشکان و کارشناسان حوزه‌های بهداشت و درمان و سایر گروه‌های مرتبط برگزار شد و موضوعاتی از جمله مدیریت کووید ۱۹، پیشگیری و واکسیناسیون آنفلوانزا و آشنایی با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را با هدف ارتقای آمادگی و توانمندی کادر سلامت مورد بررسی قرار داد.

کلیدواژه‌ها: نظام سلامت دکتر جواد جواهری بیماری‌های تنفسی آنفلوانزا آنفلوانزای فوق حاد پرندگان کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی اراک


نظر شما :